Síla tří chutí Pinotů, spojena v jednu.CUVÉEPinot Blanc – cukernatost hroznů při sběru 26°NMPinot Noir – cukernatost hroznů při sběru 25,2°NMPinot Gris – cukernatost hroznů při sběru 25,6°NM
Víno zelenožluté barvy s jemnou kořenito-ovocnou vůní s nádechem meruňkového kompotu. Chuť je plná, dlouhotrvající s vanilkovými tóny. Vhodné paštikám, ke sladkým úpravám masa, k jemným ovčím či kozím sýrům a olivám.
Aurelius je původní moravská odrůda vyšlechtěná křížením Neuburského s Ryzlinkem rýnským a zaregistrovaná v roce 1983.
Zweigeltrebe – tato rakouská odrůda byla vyšlechtěna v roce 1922 křížením Svatovavřineckého s Frankovkou. Ve druhé polovině šedesátých let dvacátého století se dostala na Moravu, ve Státní odrůdové knize je zapsána od roku 1980. Největší podíl vykazuje ve vinařské oblasti mostecké, brněnské, mutěnické a strážnické.
Velmi vhodné pro delší uchovávání.Vhodné ke studené kuchyni, mořským plodům, rybím pokrmům, k drůbeži.
aromatizovaný vinný nápoj s příchutí kávy, Dornfelder macerovaný na brazilské kávě, červené NENÍ MEŠNÍ VÍNO
Moravské zemské víno, zrálo v dubovém sudu.
Moravské bublinky, Frizzante vyrobené na Moravě z odrůdy Muškát moravský. Suché perlivé víno s květinovou vůní bezinek. NENÍ MEŠNÍ VÍNO
Víno žluté barvy se zlatými odlesky překvapí svou jemnou ovocnou vůní s lehkým zbytkovým cukrem a pikantní kyselinkou. Chuť je plná, intenzivní s tóny tropického ovoce. Doporučujeme k lehkým jídlům z čerstvého ovoce a zeleniny, drůbeži, rybám i mořským plodům.
Ve vůni se snoubí ovocné tóny hrušek a žlutého melounu. Plná a harmonická chuť zaujme ovocným dotekem máslových hrušek. Doporučujeme podávat k rybě, těstovinám nebo k drůbeži.
Vůně vína je ovocná až citrusová s jemným nádechem chlebovinky. Svěží vyvážená chuť potěší dlouhou dochutí po chlebové kůrce a příjemným zbytkovým cukrem. Doporučujeme k rybám, pernaté zvěři a měkkým sýrům s bílou plísní. Pozdní sběr, polosuché, víno zrálo v dubovém sudu.
Víno žlutozelené barvy s jemnou kořenitou vůní a květinovými tóny muškátu. V popdmanité chuti potěší náznak vyzrálých meruňek s vyváženým poměrem zbytkového cukru akyselinky. Doporučujeme k sladším úpravám masa, kořenitým jídlům a dezertům. Výběr z hroznů, polosladké, bílé.